Readingtest.no

Kartlegg leseferdigheter i engelsk

Kartlegg engelske leseferdigheter med våre leseprøver

Å ha gode leseferdigheter i engelsk er viktig for å kunne kommunisere effektivt på språket. Hos oss tilbyr vi ulike verktøy og ressurser for å hjelpe deg med å kartlegge dine engelske leseferdigheter.

Leseprøver

Vi tilbyr et bredt utvalg av leseprøver som er utformet for å teste og evaluere dine leseferdigheter på engelsk. Disse prøvene er utviklet i samarbeid med erfarne språklærere og tar hensyn til ulike nivåer og ferdigheter. Ved å ta våre leseprøver vil du kunne få en god oversikt over hvor du står i forhold til dine engelske leseferdigheter.

Ordkjedetest

Vår ordkjedetest er en annen nyttig ressurs for å kartlegge dine engelske leseferdigheter. Denne testen fokuserer spesielt på din evne til å forstå og danne sammenhengende setninger og uttrykk. Testen vil gi deg en indikasjon på hvor godt du behersker engelsk grammatikk og ordforråd.

Diktat

Et diktat er en flott måte å teste og forbedre dine engelske leseferdigheter. Vi tilbyr diktater på ulike nivåer, fra nybegynner til avansert. Ved å lytte til og skrive ned teksten vil du kunne øve opp din evne til å forstå og tolke engelske ord og setninger. Diktatene er varierte og dekker ulike emner og sjangre.

Gøye oppgaver

Vi mener at læring skal være gøy! Derfor tilbyr vi også en rekke gøye oppgaver som kan hjelpe deg med å utvikle dine engelske leseferdigheter. Disse oppgavene er interaktive og engasjerende, og vil gi deg muligheten til å praktisere og forbedre dine leseferdigheter på en underholdende måte.

Kontakt oss

Dersom du ønsker mer informasjon om våre tjenester, priser eller har spørsmål angående kartlegging av engelske leseferdigheter, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vårt team av erfarne språklærere står klare til å hjelpe deg med å finne de rette verktøyene og ressursene for å nå dine mål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *